VAKALI с уникално Drum and Dance шоу

6492
VAKALI с уникално Drum and Dance шоу

VAKALI обещават невероятно шоу със специални визуални ефекти, разтърсващ саунд и атрактивни танци. По повод 15-годишнината от създаването си групата ще изнесе спектакъл на 17 март в зала 1 на НДК, с начало 20 часа.

Билетите за спектакъла са в продажба от днес, 3 февруари, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Цените са от 30 лева до 65 лева на билет, в зависимост от местоположението в залата.

Музикалният феномен Dub FX ще покори София на 13 юни

Датата е 13 юни, поводът е гостуването на вдъхновяващия Dub FX в София, когато всички български фенове на новаторското звучене ще могат...

VAKALI притежават ясно изразен собствен стил, обединяващ музика, танци, различни ударни инструменти и специални визуални ефекти. Новият спектакъл, който групата ще представи в София, включва съчетание на традиция и съвременност посредством петнадесет огнени кълба, петнадесет специални барабана и петнадесет футуристични конструкции.

За пръв път в изцяло мъжката група е включено и дамско присъствие, а зрителите могат да очакват и още допълнителни изненади.

Идеята при създаването на VAKALI е това да бъде новаторски формат, в който изпълнителите да бъдат музиканти и танцьори едновременно. Репертоарът на групата представлява своеобразно дръм шоу, което интерпретира българските ритми и неравноделни размери със съвременните изразни средства на музиката и танца. Името VAKALI естествено подхожда на групата, защото означава „разпалващи” и рефлектира върху чувствата и емоциите, които предизвиква в публиката.

Групата печели фенове навсякъде, където гостува през годините - Германия, Холандия, Сърбия, Ирландия, Италия, Гърция, Китай, Тайван и други.

Виж кой спечели двойната покана за 2Cellos

Невероятният дует 2Cellos ще свири в София на 9 декември в Зала 1 на НДК. Двамата млади челисти – словенецът Лука Сулич и хърва...

VAKALI участват като специални гости в много престижни събития у нас: Българската Коледа, Мюзик айдъл, Евровизия, Гласът на България, Денсинг старс, Мис България, Шоуто на Слави, Супермодел Фордмоделс, Бест моделс, наградите на БГ Радио и други.

Зрителите на 17 март в зала 1 на НДК ще имат удоволствието да усетят енергията и да се потопят в единствената по рода си атмосфера на VAKALI!

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена