Пресконференция с Маестро Енио Мориконе

50808
Пресконференция с Маестро Енио Мориконе

Днес Енио Мориконе присъства на пресконференция в Музикално училище със Стела Неделчева и Васил Димитров – изпълнителен директор на „Кантус Фирмус”.

Изключителният му професионализъм е повече от респектиращ и сме горди, че той прие да го сподели с нас, с българските музиканти от Хора и Оркестъра на Класик ФМ радио, както и с великолепния Теодосий Спасов, и всички те да поднесат един незабравим коледен подарък на публиката в България.

5 дни до грандиозния концерт на Енио Мориконе

Подготовката за събитието е по-завладяваща от треска за злато! Останаха само 5 дни до големия спектакъл! Музикантите стартират репетиц...

Очакваме посетители не само от София и страната, но и от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния. Вярваме, че решението да спрем избора си на зала "Арена Армеец" е сполучлив, тъй като желаещите да присъстват са повече от очакваното!

Бихме искали да Ви информираме, че вратите на зала "Арена Армеец" на 10 декември ще бъдат ще бъдат отворени в 17.30 часа и призоваваме всички желаещи да се възползват от това. Концертът ще започне точно в 20.00 часа, тъй като няма да има подгряване за оркестъра. Очакват се близо 9 хиляди човека и ние, като организатори, бихме искали да избегнем прекалено струпване около входовете, за да имаме възможността заедно да се насладим на едно невиждано коледно вълшебство.

Маестро Мориконе обичайно е с доста натоварен график, само преди няколко седмици изнесе концерт в Чили пред огромна аудитория (на който му партнира вокалистът на американската рокгрупа Faith No More, Майкъл Патън), а миналия петък в Германия получи поредното признание за гениалното си творчество - награда от Европейската филмова академия за работата му по "Най-добрата оферта" на знаменития режисьор Джузепе Торнаторе, с когото си партнира от години и създават не един киношедьовър.

Концертът на Маестрото в България е последеният за него тази година и за нас, екипът на „Ивент Зона” е голяма радост заедно да отбележим финала на една ползотворна и изпълнена с успешни проекти година, и да си пожелаем на добър час през новата 2014 година!

Точно 11 дни до големия концерт на Маестро Мориконе в София

Специално за концерта на Маестро Мориконе организаторите от "Ивент Зона" правят поръчка за най-добрата професионална техника от Италия ...

Билети за събитието на промоционална цена може да намерите на: https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/, http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, на касите на Easy Pay в цялата страна и каса „Кантус Фирмус” в зала „България”. От днес, 9-ти декември, ще имате възможност да закупите билети за концерта на място в зала „Арена Армеец” до 20:00ч. на 10-ти декември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com