Кавалджията на света - Теодосий Спасов застава до Маестро Мориконе

170174
Кавалджията на света - Теодосий Спасов застава до Маестро Мориконе

На 10 декември ще имаме удоволствието и шанса да се насладим на не един музикален гений. До Маестро Мориконе ще застанат освен световнопризнатите музиканти от неговия екип и превъзходните артисти от оркестъра и хора на Класик ФМ, и неповторимият Теодосий Спасов.

Казват, че Теодосий е "кавалджията на света" и за нас е повече от гордост да го признаем, а музикалната критика отдавна е отличила божествения му талант. Носител е на множество международни награди (Наградата на Международната академия за изкуства Париж през 1996 г., взима и наградата „Музикант на годината“ през 1997 и 2002 г.и други) за уникалния си личен стил - комбинация от фолклор и джаз.

Луксозно издание побира цялата история на Енио Мориконе

Ивент Зона представя луксозното бутиково издание на биографичната книга за Маестро Енио Мориконе ексклузивно за България! Това истинско...

Според Теодосий връзката между киното и музиката е една нестихваща, съвършена любов, а за самия него любовта е единственото чувство, което ни прави живи. Той е не просто изключителен музикант, но и личност - легенда. За нас е чест и огромно удоволствие да бъде част от спектакъла в зала "Арена Армеец" и му желаем още дълги години споделена любов с космическата муз(ик)а.

Теодосий Спасов казва, че според него Маестро Мориконе е музикален гений на нашето време, който чрез своето творчество прави света по-богат и по-чувствен, че е оригинална и неповторима личност, с която човечеството трябва да се гордее и да се чувства щастливо, че е между нас с Божествения си талант. Неповторим и уникален в историята на филмовата музика, Енио Мориконе е разпознаваем и харесван от различни поколения публика в цял свят.

Маестро Мориконе пристига в България благодарение на Ивент Зона и Радио 1!

Билети за събитието могат да бъдат закупени на https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/, http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, касите на Easy Pay в цялата страна и каса „Кантус Фирмус”в зала „България”.

Днес свършват промоционалните билети за първия концерт на Мориконе

За всички почитатели на филмовото изкуство и ценители на красивата авторска музика, Енио Мориконе ще представи първия си спектакъл в Бъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com