Виж на живо Динамо, един от най-великите илюзионисти на нашето време

222060
Виж на живо Динамо, един от най-великите илюзионисти на нашето време

По време на демонстрация на своите илюзионистки умения, които съчетават традицията с мащабни и немислими съвременни трикове, Динамо получава своя псевдоним, след като човек от публиката, слисан от това, което виждат очите му, се провиква „This boy is dynamo!” („Това момче е направо машина!“). Истинското му име е Стивън Фрейн, а в света на магиите е въведен от дядо си. 31-годишният британец е едно от световните явления през последните десетилетия и се смята, че поставя началото на нова ера в съвременното илюзионистко изкуство. Няма цилиндър, нито скрити зайчета в ръкава, носи суичър и е съвсем възможно да го видиш да се разхожда по улиците, предизвиквайки сетивата на минувачите с триковете си. Динамо е една от най-големите звезди на Discovery Channel, истинска сензация в целия свят, а сред най-запалените му фенове са Самюел Джексън, музикантите от Coldplay, Уил Смит, Пи Ди Ди, Джей Зи, Гуинет Полтроу и още десетки знаменитости.

Ако искате да сте сред щастливците, които ще се срещнат лично с Динамо и ще изкарат един магичен ден в Букурещ на 9 октомври, трябва да се регистрирате в играта „Виж Динамо на живо!“ в официалната страница на Discovery Networks Bulgaria в социалната мрежа и да съберете възможно най-много магически кодове (думи). Специално създаденият таб ви дава възможност да следите колко кода имате към момента, още колко ви остават, за да влезете в томболата и колко е максималният ви брой на участия в томболата. Играта продължава до 23:59 ч. на 28 септември, а на следващия ден Discovery Channel ще обяви имената на 10-те фена от България, които ще заминат да се видят с една от най-големите звезди на телевизията.

Discovery купи мажоритарния пакет на Eurosport

Американската компания Discovery Communications постигна споразумение с френската телевизия TF1 за придобиване на контролен пакет в на...

Местата, на които може да намерите магичните кодове (думи) са навсякъде около вас: в интернет пространството и извън него. Посещавайте редовно страницата на Discovery Networks Bulgaria във Фейсбук, оглеждайте се по улиците на София на 19, 20 и 21 септември и тези на Варна на 22 и 23 септември. Кодове може да намерите, ако следите редовно и телевизионната програма на Discovery Channel, или пък зареждате в бензиностанции OMV в страната. Колкото повече кодове регистрирате, толкова повече увеличавате шанса си за среща с Динамо.

Едни от най-изумителните и неподражаеми трикове на Динамо са левитацията му на височина от над 2 метра, когато магьосникът събра очите на жителите на Лондон, „летейки“ до двуетажен автобус из улиците на британската столица. Динамо е ходил по вода, карал е и различни предмети да изчезват. Сред коронните му магии е и собственото му изчезване, оставяйки след себе си единствено магичния си суичър.

Телевизия Discovery Channel ще започне излъчването на новия сезон на предаването „Динамо: Невероятни магии“ през октомври. То ще разкаже за изумителното пътуване на Динамо в Индия. До тогава – не спирайте да събирате кодове, ако искате да се видите лично с него, и да вярвате в магии, колкото невероятни и невъзможни да ви се струват те.

* Събери първите букви на всеки параграф (акростих) и ще получиш един от кодовете, с които можеш да участваш в играта.

Discovery Channel ще купи Eurosport

Американската медийна група Discovery Communications възнамерява да увеличи на 100 % дела си в спортния канал Eurosport преди края на т...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена