Освежи сезона сНЕЖНИ емоции

55959
Освежи сезона сНЕЖНИ емоции

Всички знаем, че следпразничното затишие в събитийния календар е само привидно – след традиционните Коледа и Нова година следва силната плеяда от имени дни. Ако обаче ви е омръзнало от еднообразието и ви се иска нещо по-различно от обичайното висене на маса с познати, Club R идват на помощ с тяхното 26-то поредно парти за необвързани.

Шоколадови страсти и горещи танци

Очакваме с нетърпение декемврийския епизод на поредното Sexy&Single парти заради коледното настроение в сезона на партитата. Посл...

Организаторите на партито решават да започнат новата година с чисто нова тема на партито – „Зимна приказка“. Основният фокус на събитието, освен както винаги запознаването на много необвързани, ще е дрескодът – гостите са поканени да се облекат в бяло подобно на красивия януарски пейзаж, който ни заобикаля от няколко седмици насам. Белият дрескод е познат от многобройни събития в нашата страна, но организаторите твърдят, че са първите, които се осмеляват да организират парти за необвързани само в бяло. Бялото като цвят се свързва с невинността и новото начало – идеално за началото на нова година и нови запознанства.

По традиция организаторите са подготвили различни талисмани, които участниците да получат на входа на партито. Всеки гост ще получи талисман с име на приказен герой и ще трябва да намери съответстващия талисман у човек от другия пол – например Красавицата и Звяра. Всички двойки, които успеят да се открият, ще спечелят по безплатен шот на бара. Редом с това през цялото времетраене на партито ще се провеждат разнообразни игри за запознанства според цвета на гривничката, която ще бъде сложена на ръката на всеки гост.

Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – три жени и трима мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути. Останалите активности включват психологически тест, с който всеки може да определи своя партньорски рейтинг, както и да обсъди резултата от него с психолог на място; уроци по танци и много други.

Водещ на събитието отново ще е добре познатият от предишните партита (Шоколад и Las Vegas) Олег. Главната аниматорска роля в игрите и танците е поверена на него, но снежни принцеси обещават да му помагат усърдно в игрите и да водят психологическите тестове.

Свежи идеи за януарско безвремие

Навярно вече ти е омръзнало от безкрайното празнуване и висене на/около/под маса, което започва някъде около 19-ти декември и приключва...

Първото парти за необвързани за 2015 г. ще се проведе във вече традиционния за тези събития клуб „Грамофон“ на ул. „Будапеща“ 6.  Заповядайте, за да изживеете една истинска зимна приказка! За да се впишете, сложете бяла рокля, риза, панталон и донесете усмивката и румените си бузи. На тръгване ще ви се иска да разкажете историите на всичките си приятели! Научете още подробности за партито и се регистрирайте на: http://goo.gl/vd3mfO

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена