ONE MAN PARTY с мултиталантливия Иван Шопов на 4 април в София!

6473
ONE MAN PARTY с мултиталантливия Иван Шопов на 4 април в София!

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един! На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.

Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

Новото поколение световни поп звезди се качва на сцената на EXIT Festival 2015-a!

24-годишният британски певец и композитор John Newman и германското инди поп дуо Milky Chance (на снимката) се присъединяват към списък...

БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви.

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейз е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти.

Съдят Бийбър заради силна музика

Шофьор повторно заведе дело срещу скандалния канадски певец Джъстин Бийбър, твърдейки че той шест пъти пъти го ударил по лицето зара...

Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети Ранно Пиле на цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67

Стандартни и Онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg /OMV, Picadilly, Teхномаркет и др./

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com