Нешка Робева и Влади Варгала "забъркват" нов комедиен спектакъл

16701
Нешка Робева и Влади Варгала "забъркват" нов комедиен спектакъл

„Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия завладяващ комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Тази пролет, премиерно шоуто ще бъде представено на 22 май в зала 1 на НДК.

Под режисурата на Въргала „Разбъркай го – да се оправи“ „забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата „Нешанъл Арт“. Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни… „Всичко е пари“ или „Всичко е любов“ и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?

„Мистерията Еньовден“ гостува в Пловдив на 4 септември

Спектакълът „Мистерията Еньовден“, който първоначално бе обявен за края на този месец – 30 май, ще бъде преместен за ...

С „Разбъркай го – да се оправи“ почитателите на танцовите изкуства ще имат удоволствието да се потопят в едно ново амплоа на трупата „Нешанъл Арт“.

„Всеки път трябва да добавяш новости, да създаваш нещо различно, с което да изненадваш публиката и да провокираш себе си.“ – споделя Нешка Робева за работата по новия си проект.

Невероятна хореография, силна актьорска игра и изключително забавен сюжет очакват публиката в зала 1 на НДК дни преди празника 24 май. Билетите за спектакъла са вече в продажба на касата на НДК и в мрежата на Ticketportal.

Грандиозен успех на „Мистерията Еньовден” в три последователни дни

През изминалите три дни спектакълът „Мистерията Еньовден“ се оказа най-предпочитаното културно събитие в София. Повече от 2...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена