Концертът на Eyehategod се мести в съседната зала на Mixtape 5

19921
Концертът на Eyehategod се мести в съседната зала на Mixtape 5

Утрешният концерт на EYEHATEGOD, обявен първоначално в голямата зала на Mixtape 5, сменя своето място. Добрата новина е, че той остава в същия клуб, само че в неговата малка зала. Причините накратко - за да можем да осигурим най-смисленото преживяване за всички, решихме, че спрямо предварителните продажби на билети, атмосферата, която EYEHATEGOD заслужават, ще се получи най-добре в B-Side на Mixtape 5. Благодарим за проявеното разбиране от страна на клуба и неговия мениджмънт, надяваме се, че ще срещнем същото и от страна на феновете.

Днес е последният ден, в който билети се продават на цена от 30 лева в мрежата на Eventim. Преместването означава и че билетите са с ограничен тираж до 200. Така че побързайте – при достигането на този брой, билети няма да се продават, с оглед комфорта в залата.

Спечели двойна покана за концерта на TOTO

На 28 юни 2015 от 20:00 часа в зала "Арена Армеец София" американските рокаджии Toto ще изнесат концерт по покана на Loud Concerts. Бъ...

Възможна е промяна в началния час на концерта, поради часа на пристигане на групата в София. За информация следете събитието във Facebook.

Напомняме, че преди EYEHATEGOD, от отварянето на вратите на клуба, до старта на първата група (UPYR), ще може да се види изпълнението на българския дроун/нойз проект KRĀLLĀR. След UPYR, на сцената ще излязат вторите специални гости – THEM FREQUENCIES. Последни ще бъдат култовите EYEHATEGOD.

И последно – помнете какво казва самият Phil Anselmo за EYEHATEGOD в документалния филм за сцената в Ню Орлиънс NOLA: Life, Death,&Heavy Blues from the Bayou: “Ако ще наричате Eyehategod ‘слъдж’, сложете шибаната корона на главите им и давайте натам. Приемете ги за крале, защото всички други са под тях.”

Transfiguration Festival с програма за съхраняване на културното наследство на село Долен

АСЕМ подготвя серия инициативи за запознаване на публиката със строителството с естествени материали! В седмиците преди първото издани...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com