Как лошото време да не повлияе на доброто ви настроение по време на музикален фестивал?

16323
Как лошото време да не повлияе на доброто ви настроение по време на музикален фестивал?

Горещото лятно време може да позволи на феновете на музикалните фестивали да носят съвсем малко дрехи. За съжаление обаче не винаги имат такъв късмет. В духа на предстоящия Spirit of Burgas предлагаме няколко полезни модни съвета как лошото време да не развали доброто ви настроение.

Дънките с висока талия винаги са добра идея, а ако са по-широки, още по-добре. Този тип дънки са подходящи за дъждовните дни. В комбинация с широка тениска около кръста, а отгоре на любимата си изпълнителка означава, че вече сте готови да буйствате.

The World of Drum and Bass ще закрие SPIRIT of Burgas 2015

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. Дори нещо повече - за първи път сел...

От дъното към върха: Ако дънки и дъжд просто не е  вашата комбинация, не се притеснявайте. Гащеризоните са чудесно решение – съчетават комфорт, неповторимост и стил в един тоалет. Не забравяйте дрехата да е от естествени материи, така по-лесно ще изсъхне дрехата. Помислете и за бижута, с които можете да съчетаете тоалета и сте готови за фестивала.

Независимо дали предпочитате дълга коса или къса, има прически, които се запазват дори и по време на дъжд. За по-дългата коса, някакъв вид плитка е много добър вариант, който с времето продължава да изглежда добре. Изберете правилния цвят за косата си, както и точният вид прическа и стил и нямате да имате проблеми.

Лесно е да се изгубиш в тълпата от ярки цветове и големи палта. Откроявайте се от тълпата като си купите яке или дъждобран и използвате различни трикове върху тях. Зашийте си различни лепенки върху тях и ще се убедите, че няма да останете незабелязан.

Събудете се без грим: Дъждът и гримът не са приятели. Колкото и разочароващо да е това, оставете вкъщи спиралата си за няколко дни. Заложете на някакви изкуствени мигли, с които няма да имате проблем и няма да се чувствате неудобно, когато се събудите. Красотата също е важна, така че не я забравяйте.

Роби Уилямс е първият хедлайнер на тазгодишния Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще бъде един от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. Информацията беше потвърдена в ефира на...

Actualno.com ще зарадва трима щастливци с билети за уникалното шоу Spirit of Burgas. Участвайте в нашата игра и си дайте възможност за едно невероятно лятно изживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена