Фестивал на цветовете с фото изложба и конкурс за трето издание в Пловдив

59999
Фестивал на цветовете с фото изложба и конкурс за трето издание в Пловдив

Третото издание на Фестивал на цветовете в Пловдив на 13-ти септември ще бъде предшествано от тематична фото изложба, която ще краси главната улица в града от 25-ти август до 14-ти септември и конкурс за снимка.

Организаторите от Coco Agency обявяват конкурс за най-оригинална снимка направена по-време на софийското и бургаското издание на фестивала, с която да вдъхновят и Пловдив да се присъедини към най-цветното и усмихнато събитие в България.

Фестивал на цветовете с трето издание в Пловдив

След големия успех на първото издание на Фестивал на цветовете, състоял се в столицата на 21 юни и събрал хиляди цветни хора, на стадио...

Най-оригиналните 10 снимки, според организаторите и екип от професионални фотографи, ще бъдат включени в 3-седмична изложба на Фестивал на цветовете на главната пешеходна улица в Пловдив, а авторите им ще получат 2 покани за събитието в града на тепетата на 13.09.2014 г.!

Условията за участие в конкурса могат да бъдат намерите във фейсбук страницата на фестивала https://www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria.

Sofia Cartel (Danolite vs Vida), индийски артисти и танцьори, и още други интересни имена от електронната сцена ще бъдат част от изданието на фестивала в Пловдив.

Събитието ще се проведе с подкрепата на Община Пловдив като част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Цветен 5kmrun ще подгрее феновете на морския Фестивал на цветовете – Бургас

5kmrun и Фестивал на цветовете обединяват сили, за да донесат още по-мощна цветна емоция на своите фенове. Лятното издание на фестивала...

Билети за Фестивал на цветовете в Пловдив могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна. Първите 200 билета са на цена от 12лв., след изчерпването им цената ще бъде 15лв. Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Повече информация за предстоящата цветна експлозия в Пловдив, следете във Фейсбук страницата на Фестивал на цветовете: www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена