5 причини да отидеш на Spirit of Burgas

15347
5 причини да отидеш на Spirit of Burgas

Остава по-малко от месец до музикалното събитие на лятото - Spirit of Burgas. Фестивалът ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. В разгара на лятото ви показваме нашите 5 причини защо трябва да посетите Spirit of Burgas.

1. Музиката

Спечели билет и изживей Spirit of Burgas 2015

Actualno дава шанс на трима от вас да изживеят Spirit of Burgas 2015. Отговорете правилно и ще участвате в тобола за 3 покани за фестов...

Ако сте фен на музиката и вашият любим изпълнител ще се включи във фестивала, то няма как да пропуснете участието му. Освен това фестивалът е доста добър начин да се запознаеш с творчеството и на други изпълнители, които не са ви познати на този етап. След години ще си спомняте за тези дни и ще си казвате: „Аз бях там“.

2. Незабравимите моменти с приятелите

Предполага се, че няма да тръгнете сами на музикалното пътешествие. С група приятели, не само фестивалът ще е незабравим, а и всички останали събития около него. На път към морето може да натрупате спомени, които да помните винаги и да си спомняте за тях с усмивка на лице.

3. Общуването с нови хора

Факт е, че на такива събития човек се запознава с много нови хора. С голяма част от тях дори можете да станете приятели. Все пак всички сте на едно и също място, имате еднакви интереси, а това е истинска предпоставка за едно ново приятелство.

Мастило и Hayes&Y ще открият SPIRIT of Burgas

SPIRIT of Burgas избра двете групи, които ще открият главната сцена на фестивала. На 7-ми август преди вече обявените Robbie Williams, ...

4. Може да експериментирате с тоалета си

Едва ли се отдава често възможност да може да разнообразите вашето облекло и да пробвате някоя нова, по-дръзка дрешка. Музикалните фестивали са точното място. Купете си облекло, което винаги сте искали да имате и ще се почувствате още по-добре под звуците на любимата си музика.

5. Забавлението

Всеки има нужда да разпусне от време на време и да избяга от ежедневието си. На Spirit of Burgas забавлението е задължителен елемент, така че със сигурност няма да съжалявате, че сте отишли. Всеки заслужава своето лудо и незабравимо лято.

 

Роби Уилямс е първият хедлайнер на тазгодишния Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще бъде един от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas. Информацията беше потвърдена в ефира на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена